Başarılı okul müdürlerine ödül

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, SBS sınavlarında il ikincisi olan Dalaman’daki başarılı okulların müdürlerini başarı belgesiyle ödüllendirdi.Kaymakamlık makamındaki törene Dalaman İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necdet...

Başarılı okul müdürlerine ödül

Dalaman Kaymakamı Yıl

maz Şimşek, SBS sınavlarında il ikincisi olan Dalaman’daki başarılı okulların müdürlerini başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Kaymakamlık makamındaki törene Dalaman İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necdet Şen, Özel Burç Meltem Koleji Müdürü Fatih Okay katıldı.

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek yaptığı konuşmada “Fiziki Şartlar için gayret gösteriyoruz, bu iş bir ekip işi, hepimize görevler düşüyor, sorumluluk ve gayret gerekiyor. Öğrencilerimizin başarısı için çalışıyoruz. Başarılarını duymak bizi mutlu ediyor. Bizler hep beraber daha büyük başarılar için çalışacağız. Tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi, idarecilerimizi velilerimizi tebrik ediyorum. Çok fazla başarılı öğrencimiz oldu yaklaşık 50 öğrencimiz SBS sınavında 450 ve üzeri puan aldılar. Onların adına sizlere bu belgeyi takdim ediyorum. Öğrencilerimizi de değişik vesilelerle ödüllendireceğiz. SBS’de Muğla ikincisi OYP’de Muğla ikincisi olduk. İlçelerde birinciyiz. İnşallah Dalaman birinci de olacaktır” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.