Başarılarını Saatcı ile paylaştılar

TEOG sınavından 120 sorunun hepsine doğru cevaplayan öğrenciler ve dershane öğretmenleri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Başarılarını Saatcı ile paylaşan öğrenciler, bundan sonraki hedeflerini...

Başarılarını Saatcı ile paylaştılar

TEOG sınavından 120 sorunun hepsine doğru cevaplayan öğrenciler ve dershane öğretmenleri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Başarılarını Saatcı ile paylaşan öğrenciler, bundan sonraki hedeflerini başkanlarına anlattı. Başkan Saatcı ise, öğrencilere başarılarından dolayı hediye takdim ederken, okullarında öğrencileri yetiştiren öğretmenlere ve dershane öğretmenlerine ayrı ayrı teşekkür etti. Ziyarette Başkan Saatcı, dershanelerin kapatılmasıyla ilgili konuya da değindi.

Samimi ortamda geçen ziyarete Altınbaşak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ayhan Tatar, Anafen Dershane Müdürü Şerif Özdemir, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerle sohbet eden ve başarılarından dolayı hediyeler takdim eden Saatcı, dershanelerin kapatılmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Başkan Saatcı, “70 öğrencinin tam puan aldığı bir yarışmada 4 tane Fethiyeli çocuğumuzun başarısını paylaşıyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu çocukların yetişmesinde emeği olan ailelere, okul öğretmenlerinin çok büyük faydaları olduğu kesin. Ancak şuan kapatılması gündemde olan ve sanki Türkiye’nin 1 numaralı problemiymiş gibi lanse edilen dershanelerimizin bu anlamdaki başarısı da gözle görülebilir bir gerçektir. Bu anlamda Ana fen dershanesinin Fethiye’deki yönetici ve öğretmenlerini kutluyorum. Dershane konusu bir kez daha ele alınmasını da yineliyorum. Türkiye’nin tüm meselesi bitti, bir tek dershane kalmadı. Ülkeyi yönetenler aklıselim davransınlar ve bu çocuklarımızı yetiştiren bu yuvaların dağıtılmasında kimseye bir fayda gelmez. Ayrıca çocuklarımızı ben tebrik ediyorum. Hepsinin gelecekle ilgili planları var. Onlar bizim geleceğimiz. Bu dershaneler gerçekten Milli Eğitim’deki bir boşluğu dolduruyor. Milli Eğitim Milli Eğitim gibi olsa dershanelere ihtiyaç duyulmasa, bu zaten bizim istediğimiz bir noktadır. Dershaneler eğitimdeki bu çarpıklığı, eksikliği gideren aslında sosyal birer boşluğu dolduran olgu. Havadan sudan bahaneler ile dershanelerin kapatılmasının burada bir kez daha yanlış olduğunu yinelemek istiyorum. Ama cani gönülden çocuklarımızın yetişmesinde emeği olan herkesi kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.