Bakan Müezzinoğlu, Tıp Fakültesinin temelini attı

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Muğla ve ilçelerinde bir dizi ziyarette bulundu. Öğle saatlerinden uçakla Dalaman Hava Limanına gelen Bakan Müezzinoğlu, ilk olarak Marmaris Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada...

Bakan Müezzinoğlu, Tıp Fakültesinin temelini attı

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Muğla ve ilçelerinde bir dizi ziyarette bulundu. Öğle saatlerinden uçakla Dalaman Hava Limanına gelen Bakan Müezzinoğlu, ilk olarak Marmaris Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada partililerle buluşan Sağlık Bakanı yarım saatlik ziyaretinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji binasının temel atma törenine katıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi karşısında bulunan sağlık kampüsü alanında gerçekleşen temel atma törenine Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun yanı sıra Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ak Parti Milletvekilleri Yüksel Özden, Ali Boğa, Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Albay Fevzi Kurşun Rektör Mansur Harmandar ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Rektör Mansur Harmandar, temel atma töreni yapılan Tıp Fakültesi Morfoloji binası hakkında bilgi verdi. Harmadar, “Morfoloji binamız 500 dönüm arazi üzerinde 25 bin metre kare kapalı alana sahip olacak. Toplam maliyeti ise 23 milyon 84 bin TL olacaktır. Binanın tam anlamıyla Aralık ayının sonunda bitmiş olacak ve zemin kat hariç 4 katlı olacak” dedi.

Daha sonra konuşan Sağlık Bakanı Müezzenoğlu, “Edirne Milletvekili olarak ilk önce Edirne’deki devlet hastanesinin büyük sorunları vardı bu yüzden geçen hafta buranın temel atma törenini gerçekleştirdik. Bu haftada Muğla’ya gelerek söz verdiğimiz gibi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji binasının temelini atıyoruz. Bayram öncesi tüm Muğlalı hemşerilerime Muğla Devlet Hastanesinin temelinin en kısa sürede atılacağını müjdelemek istiyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Sağlık Bakanı, Muğla Valisi, Ak Parti Milletvekilleri, Garnizon Komutanı ve Rektör Mansur Harmandar binanın temel atma törenini için butona beraber bastılar.  Törenin ardından Bakan Müezzinoğlu Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ziyaret etti.

Bu haber toplam 116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.