Bahçeli Muğla’ya geliyor

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 15-16 Şubat 2014 tarihlerinde Muğla ve ilçelerinde temaslarda bulunacak.MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Muğla programı belli oldu. Bahçeli 15 Şubat Cumartesi günü Seydikemer ve...

Bahçeli Muğla’ya geliyor

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 15-16 Şubat 2014 tarihlerinde Muğla ve ilçelerinde temaslarda bulunacak.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Muğla programı belli oldu. Bahçeli 15 Şubat Cumartesi günü Seydikemer ve Fethiye’de vatandaşla buluşacak. Saat 11’de Seydikemer’de halka hitap edecek olan Bahçeli, saat 14:00 sularında Fethiye’de, 15:00’te Salı Pazarı alanında miting düzenleyecek. Bahçeli aynı gün Fethiye’den Dalaman’a ardından da Ortaca, Köyceğiz ve Marmaris’e geçecek.

Genel Başkanı Devlet Bahçeli 15-16 Şubat tarihlerinde Muğla ilçelerinde vatandaşlarla buluşacak.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve seçim bürosu açılışları için 15-16 Şubat tarihlerinde Muğla ve ilçelerinde olacak. Bahçeli, ziyaretler kapsamında 15 Şubat’ta Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Marmaris ve Beldibi’nde seçim bürosu açılışları yapacak. Bahçeli’nin 16 Şubat Pazar günü programı ise Akyaka, Muğla, Muğla Akyol, Yatağan, Milas, Bodrum, Konacık ve Gündoğan’da açılışlar ve halka hitap şeklinde gerçekleşecek.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.