“Bağımsız Denetçi Eğitim Programı” başladı

Yeminli Mali Müşavirler (YMM) ve 15 yıllık mesleki tecrübeye sahip, fakülte mezunu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin (SMMM), Bağımsız Denetçi olarak yetkilendirilmesine yönelik eğitimler hayata geçirildi. Muğla Sıtkı Koçman...

“Bağımsız Denetçi Eğitim Programı” başladı

Yeminli Mali Müşavirler (YMM) ve 15 yıllık mesleki tecrübeye sahip, fakülte mezunu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin (SMMM), Bağımsız Denetçi olarak yetkilendirilmesine yönelik eğitimler hayata geçirildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile KGK arasında imzalanan protokol çerçevesinde Antalya, Aydın, Balıkesir, Burdur, Isparta, İzmir, Manisa ve Muğla illerinde Bağımsız Denetçi Eğitimi verilecek.

19 Temmuz 2013 tarihi itibariyle, 27 kişilik bir serbest muhasebeci mali müşavir grubunun katılımıyla, Marmaris Aqua Otel’de Yrd. Doç. Dr. Eymen Gürel’in Denetim dersi ile başlayan ilk eğitim, 16 Ağustos 2013'ten itibaren Doç Dr. Yavuz Çiftçi’nin Muhasebe Standartları dersi ile devam ederek, eğitim programı 25 Ağustos 2013 tarihinde tamamlanacak.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yetkilileri tarafından, eğitimlerin Avrupa Kredi Transfer Sistemi (AKTS) formatına göre hazırlandığı, eğitim sonunda kazanılan AKTS kredilerinin Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde Yüksek Lisans AKTS kredilerine sayılacağı ve meslek mensuplarının elde ettikleri AKTS kredisi kadar lisansüstü derslerinden muaf tutulacağı belirtildi.

23 Ağustos 2013 tarihinde Fethiye’de yeni bir grup ile eğitimlerin süreceği ve yakın zamanda da Muğla, Bodrum, Milas ve Aydın ‘da devam edilmesi planlanıyor. Başvuru ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye http://kgk.mu.edu.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.