Babalar Günü’nde anlamlı kutlama

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ve beraberindeki heyet Muğla Belediyesi Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalmakta olan yaşlıların Babalar gününü kutladılar.Huzurevinde...

Babalar Günü’nde anlamlı kutlama

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ve beraberindeki heyet Muğla Belediyesi Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalmakta olan yaşlıların Babalar gününü kutladılar.

Huzurevinde gerçekleştirilen ziyaret ve kutlama sırasında duygusal anlar yaşanırken,  gönüllü kaynaklar tarafından yaşlılara hediye dağıtıldı. Ziyaret sırasında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ; Toplumun çekirdeği olan ailenin, toplumsal değerlerin yaşatıldığı, kültür ve geleneklerin nesilden nesle aktarıldığı en önemli sosyal yapı olduğunu belirterek, Türk geleneğinde babanın ailenin temel direği olarak görüldüğünü, adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgelediğini ifade etti.

Aileleri için her türlü fedakarlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, onların mutluluğunu kendi mutlulukları sayan babaların, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcadıklarını bildiren Akkuzu, şunları kaydetti: "Bu itibarla, üzerimizde hakkı olan anne ve babaların rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır. Bu anlamlı günde, Huzurevinde kalmakta olan yaşlılarımıza ve babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum. Babalar günü vesilesiyle tüm babaları en kalbi duygularımla kutluyor; tüm vatandaşlarımıza sevgilerimi, selamlarımı sunuyorum."

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.