Ayyıldız yeniden seçildi

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan genel kurulunda mevcut başkan Şükrü Ayyıldız diğer aday Hüseyin Deryal’a büyük bir fark atarak yeniden başkan seçildi.Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu dün gerçekleşti.Mevcut...

Ayyıldız yeniden seçildi

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan genel kurulunda mevcut başkan Şükrü Ayyıldız diğer aday Hüseyin Deryal’a büyük bir fark atarak yeniden başkan seçildi.

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu dün gerçekleşti.

Mevcut başkan Şükrü Ayyıldız ve Hüseyin Deryal’ın yarıştığı genel kurulda 1429 üye oy kullandı. Gayri resmi sonuçlara göre 790 üyenin oyunu alan Şükrü Ayyıldız yeniden oda başkanı seçildi.

Paşabeach otelde gerçekleşen Genel Kurul, 4 Ocak 2014’te yapılması planlanan Genel Kurul yeterince duyurulmadığı için toplanamamıştı.

Yeterli çoğunluğun sağlandıktan sonra Genel Kurul Toplantısı başladı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız 2010, 2011, 2012, 2013 yılları yönetim kurulu faaliyet raporunu okudu.Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunmasının ardından diğer gündem maddelerine geçildi, Bilanço ve Gelir Gider raporları okunurken Ayyıldız; yüksek ücret aldığı iddialarına cevap vererek, aldığı maaşları belgeleri ile üyelere açıkladı. Daha sonra 2013 yılı bütçe ve gelir gider raporları oylamaya sunuldu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Hüseyin Deryal kürsüde söz alarak bir konuşma yaptı.Deryal, yönetimi devralırlarsa esnafın eksikliklerini tamamlamayı amaçladıklarını kaydederek , Ayyıldız’dan bayrağı gençlere teslim etme çağrısında bulundu.

Şükrü Ayyıldız da bir konuşma yaparak genel kurula katılan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından üyelerin oy kullanma işlemi başladı. başladı. Oy kullanma işlemi saat 17.00’ye kadar sürdü. Bin 429 üyenin oy kullandığı genel kurulda açılan sandıklardan, Şükrü Ayyıldız 790, Hüseyin Deryal 623 üyenin oyunu aldı.

Yeniden oda başkanlığına seçilen Ayyıldız,”Esnafıma 25 yıldır verdiğim hizmeti daha da ileriye taşıyarak çalışmalarımıza birlik içerisinde devam edeceğime söz veriyorum“ dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.