Aynı manzara yaşanmasın

Yaklaşan kış mevsimi öncesi Muğla Ovasından geçen derenin içine ve kenarlarına bilinçsizce gelişigüzel dökülen molozlar ve çöpler olası su taşkınlarına davetiye çıkarıyor.Muğla Ovası Bademlik Mevkii ile Sanayi Kavşağı...

Aynı manzara yaşanmasın

Yaklaşan kış mevsimi öncesi Muğla Ovasından geçen derenin içine ve kenarlarına bilinçsizce gelişigüzel dökülen molozlar ve çöpler olası su taşkınlarına davetiye çıkarıyor.

Muğla Ovası Bademlik Mevkii ile Sanayi Kavşağı arasında yer alan dereye geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine gelişigüzel çöp ve molozların döküldüğü gözleniyor. Dereboyu dökülen ve biriken çöp ve moloz yığınları önümüzdeki yağmur mevsiminde su taşkını sebeplerinin arasında yer alıyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl yaşanan şiddetli yağışlar esnasında derede dereye dökülen molozların ve çöplerin sürüklenerek Sanayi Kavşağındaki köprüyü tıkaması sonucu bu bölgede su taşkınları yaşanmış ve bu bölgedeki trafik akışı ile işletmelere sıkıntılı anlar yaşatmıştı.

Dereboyundaki çöp yığınlarını gören vatandaşlar tepki gösterirken, Muğla Belediyesi başta olmak üzere ilgili kurumların bu konudaki denetim ve kontrollarını sıklaştırmasını istedi. Vatandaşlar, geçtiğimiz yıl yaşanan su taşkınlarının tekrar meydana gelmemesi için bu bölgeye çöp dökülmemesini isterken dökülen çöplerin de yağışlar başlamadan temizlenmesini beklediklerini söylediler.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.