AYDEM’den örnek proje

Aydem, ‘Bir Kitap Paylaş Geleceğe Enerjimiz Kalsın’ sloganı ile ‘Aydem Sınıf Kitaplığı’ projesini hayata geçirdi. Aydem ‘Hayatımız Enerji’ sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, kitap bağışı yapacak gönüllülerin...

AYDEM’den örnek proje

Aydem, ‘Bir Kitap Paylaş Geleceğe Enerjimiz Kalsın’ sloganı ile ‘Aydem Sınıf Kitaplığı’ projesini hayata geçirdi. Aydem ‘Hayatımız Enerji’ sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, kitap bağışı yapacak gönüllülerin katkılarıyla toplanacak kitaplar sayesinde ‘Aydem Sınıf Kitaplığı’ oluşturulacak.

Denizli Valiliği, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. arasında imzalanan ‘Etkinlik Protokolü’ kapsamında sosyal sorumluluk projeleri düzenlenmeye devam ediliyor. Aynı zamanda bu protokol kapsamında; eğitim, seminer ve benzeri faaliyetler de yürütülüyor.

Aydem, ‘Aydem Sınıf Kitaplığı Projesi’ sayesinde Denizli iline bağlı, ihtiyaç sahibi merkez, ilçe ve köy okullarında “Aydem Sınıf Kitaplığı” oluşturmayı amaçlamaktadır.

Bu kapsamda, Aydem Müşteri İlişkileri Merkezlerinde (“MİM”) konumlandırılacak olan ‘Kitap Kumbarası’ ve ‘Kitap Sandıkları’ ile toplanacak olan kitaplar Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü onayından geçtikten sonra Denizli’de bulunan ihtiyaç sahibi İlkokullara bağışlanacaktır. Milli Eğitim Müdürlüğü onayından geçen kitaplar, özel olarak imal edilip sınıflara konulan ‘Aydem Sınıf Kitaplığı’ içerisinde öğrencilerin kullanımına sunulacaktır.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.