Atlar hortumdan son anda kurtuldu

Kültür Şenliği çerçevesinde düzenlenen Rahvan At Yarışlarının bitiminden kısa bir süre sonra çıkan hortum korku yarattı.Muğla’da bu yıl 22’ncisi düzenlenen Kültür Festivali kapsamında 17’ncisi gerçekleştirilen rahvan...

Atlar hortumdan son anda kurtuldu

Kültür Şenliği çerçevesinde düzenlenen Rahvan At Yarışlarının bitiminden kısa bir süre sonra çıkan hortum korku yarattı.

Muğla’da bu yıl 22’ncisi düzenlenen Kültür Festivali kapsamında 17’ncisi gerçekleştirilen rahvan at yarışlarının bitiminde ortaya çıkan hortum at sahiplerini korkulu dakikalar yaşattı.

Yarışların tamamlanmasının hemen ardından ödül töreni için hazırlıklar yapılırken, Düğerek yolu üzerindeki yarış alanında aniden bir hortum belirdi. Yarış alanında bulunan bazı at sahipleri hortumu fark edince atlarını kurtarmak için çaba sarf etti. Yaklaşık 5 dakika süren hortum yarış alanının kenarından dağa doğru ilerleyince at sahipleri rahat bir nefes aldı.

Hortum esnasında bir at sahibinin elinden kurtularak sağa sola kaçışmaya başladı. Bu sırada toz bulutu şeklindeki hortum yönünü değiştirmesi sonucu atlara ve vatandaşlara zarar gelmedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.