Atıl durumdaki düğün salonu hizmette

Menteşe Belediyesinin kırsal mahallelere başlattığı hizmet hamlesi tüm hızıyla sürüyor. Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sungur Mahallesindeki atıl durumdaki Düğün Salonunu yenileyerek mahalle halkının...

Atıl durumdaki düğün salonu hizmette

Menteşe Belediyesinin kırsal mahallelere başlattığı hizmet hamlesi tüm hızıyla sürüyor. Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sungur Mahallesindeki atıl durumdaki Düğün Salonunu yenileyerek mahalle halkının hizmetine sunuyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Kırsal Mahallelere başlatmış olduğumuz hizmet hamlemizi tüm hızıyla sürdürüyoruz. Hizmet için çıktığımız bu yolda hedefimiz vatandaşlarımızı memnun etmek. Sungur Mahallemizdeki düğün salonu atıl durumdaydı.  Bununla ilgili olarak ekiplerimiz gerekli incelemeleri yaparak çalışmalara başladılar. Kullanılamayacak kadar atıl durumda bulunan binanın iç ve dış cephesi, ek binalar ile mutfak, tuvalet ve lavabosu yapıldı. Ayrıca mahallenin isteği üzerine sağlık evi de yapıldı. Çok yakında tamamlanacak olan ve 2 kattan oluşan salonda, vatandaşlarımız mevlüt, nişan, sünnet, düğün ve yemek gibi çeşitli etkinliklerini gerçekleştirebilecekler. Yaklaşık 400 kapasiteli bu çok amaçlı salonumuz Sungur Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak durumda” dedi.

Sungur Mahallesindeki çok amaçlı düğün salonu çok yakında vatandaşların hizmetine sunulacak.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.