Atasever güven tazeledi

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi’nin 9. Olağan Genel Kurulu’nun oda binasında gerçekleştirildi. Yapılan genel kuruldu mevcut başkan Alifer Atasever tekrar seçilerek güven tazeledi.Genel kurulda bir konuşma yapan Alifer...

Atasever güven tazeledi

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi’nin 9. Olağan Genel Kurulu’nun oda binasında gerçekleştirildi. Yapılan genel kuruldu mevcut başkan Alifer Atasever tekrar seçilerek güven tazeledi.

Genel kurulda bir konuşma yapan Alifer Atasever, geçmiş dönem çalışmalarını değerlendirirken gelecek dönem hedeflerini de anlattı. Genel kurula katılım gösteren bütün üyelere teşekkür eden Atasever; “ Odamız Olağan Genel Kurul sürecine girmiş bulunuyor. İnanıyorum ki, genel kurullar süreci Odamızın geleneklerine uygun, demokratik bir ortamda cereyan edecek, farklı mesleki-politik görüşler kürsülerden özgürce dile getirilecek, farklılıkları zenginlik sayan bir anlayış ve demokratik teamüller genel kurul sürecimizin belirleyicisi olacaktır.

Ve yine inanıyorum ki, genel kurullar, sadece seçme-seçilme ilişkisi sınırlarında ele alınmayacak, mesleğimizin, meslektaşlarımızın yaşadığı sorunların çözümü doğrultusunda önemli ve yapıcı tartışmaların yaşanacağı bir zemin olacaktır.

8. Çalışma Döneminde yetkili kurullarda görev alan arkadaşlarımızın bayrak yarışını başarıyla tamamladığını ve bayrağı devralacak meslektaşlarımızın ise geleceğe yürümenin heyecanını şimdiden yaşamaya başladığını görmek mümkündür.

Bu bir bayrak yarışıysa, bu bir hizmet yarışıysa, görev dönemi sona eren arkadaşlara teşekkür etmek, Oda tarihine sahip çıkma anlayışı taşımakta yeni görev alacaklara başarı dilemek ise, umutlu yanımızı ifade etmektedir.

Akılla, bilimle, bilimsel doğrularla, insan ve toplum yararını her şeyin üzerinde tutan yönüyle Odamız, biliyorum ki önümüzdeki dönemde de bu ilkelerden ayrılmadan yoluna sizlerle devam edecektir.

8. Çalışma Dönemi, hem ülke hem de mesleki alanımız açısından oldukça yoğun geçti. Şubelerimizde görev alan arkadaşlarımız, kritik sayılacak bir zaman diliminde sorumluluk üstlendiler. Gerçekleştirilen mevzuat değişikliklerinin yol açtığı sorunları başarıyla göğüslediler. Çalışma programının yerine getirilmesi için yoğun çaba harcadılar.

Şube Genel Kurullarında yeni görev alacak meslektaşlarıma ise sadece başarı dilemiyor, kutsal bir sorumluluk üstlendiklerini hatırlatmak istiyorum.

Ülkemize, toplumumuza, mesleğimize ve Meslek Odamıza tutkuyla bağlılık, geleneğimizi özümseyerek ve çoğaltarak geleceğe yürüyüşün de garantisi olacaktır. “ diye konuştu.

Yapılan seçimler sonucunda Alifer Atasever başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerde oluştu:

Melek Gözde Hoşafçı, Mehmet Bal, Azmi Cihangir Aydın, Şahabettin Doğan, Mehmet Rıfat Kahyaoğlu ve Münevver Yenisu Tetik.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.