Asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı 1. ve 2. kat asfalt kaplama programı kapsamında yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı asfalt kaplama çalışmalarına...

Asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı 1. ve 2. kat asfalt kaplama programı kapsamında yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı asfalt kaplama çalışmalarına Muğla İli genelinde devam ediyor. Ekipler, Datça-Mesudiye yol ayrımı, Karaköy mahallesi ve yeni hastane yolunda 2. kat asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı. Marmaris İlçesinde de ekipler, Minür Elgin Bulvarı otogar önünde ve Osmaniye-Bayır Mahallelerinde asfalt kaplama çalışması yaptı. Datça ve Marmaris İlçelerinde kısa sürede tamamlanan çalışmalar ile toplam 22.9 km yolun 2. kat asfalt kaplaması yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ 2015 yılı içerisinde yapılması planlanan ve programlanan asfalt kaplama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz kısa bir süre içerisinde Marmaris ve Datça İlçelerimizde 22.9 km yolun asfalt kaplamasını tamamladı. Muğla’ya yakışır modern ve güvenli yollar için özverili bir çalışma yürütüyoruz.”

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.