Artık Akyaka’nın Sanat Sokağı var

Ula Belediyesi’nin ilk sanat çalışması Akyaka’da uzun süreden bu yana istenen Sanat Sokağı’nı tekrar düzenlemek oldu. Sanat Sokağa Akyaka turizmine renk getirirken, Sanat Sokağı’nda ürünlerini satanlar yöre ekonomisine...

Artık Akyaka’nın Sanat Sokağı var

Ula Belediyesi’nin ilk sanat çalışması Akyaka’da uzun süreden bu yana istenen Sanat Sokağı’nı tekrar düzenlemek oldu. Sanat Sokağa Akyaka turizmine renk getirirken, Sanat Sokağı’nda ürünlerini satanlar yöre ekonomisine de katkı sağlıyorlar.

Ula Belediyesi’nin ilk sanatsal etkinliği Akyaka’da Sanat Sokağını yeniden düzenlemek oldu. Üreticilere verilen modern stantlarda yıllardır Akyaka’da el emeği göz nuru sanatsal ürünlerini pazarlayarak yaşamaya çalışan insanlar, Ula Belediyesi’nin, desteği ile Çin malı ürünlerle rekabet etmek zorunda kalmadan ürünlerini pazarlıyorlar.

Sanatsal ürünlerin sergilenmesi turistlerinde dikkat ve beğenisini kazanıyor. Ürünlerin hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olması herkesi memnun ediyor.

Yerli ve yabancı turistler, el emeği ürünleri bu fiyata buldukları için mutlu olduklarını söylerken, sanat sokağı sakinleri de, Ula Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya gösterilen saygıdan memnun olduklarını söylediler.

Turizm sektör temsilcileri de, “Akyaka Muğla’nın Dünya’ya açılan kapısıdır. Bu nedenle Akyaka’da turizmin kalitesinin yükselmesi için sanatsal etkinliklerin artması iyi olur. Sanat Sokağı’nın düzenlenmesi Akyaka turizmine de renk kattı”dediler.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.