Arslan örgüte güveniyor

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Ali Arslan, adayların belirlenme sürecinin belirsizliğini koruduğunu belirtirken, CHP örgütlerine güvendiğini söyledi.CHP Muğla Büyükşehir belediye başkan aday adayı Muğla...

Arslan örgüte güveniyor

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Ali Arslan, adayların belirlenme sürecinin belirsizliğini koruduğunu belirtirken, CHP örgütlerine güvendiğini söyledi.

CHP Muğla Büyükşehir belediye başkan aday adayı Muğla eski Milletvekili Dr. Ali Arslan CHP Marmaris İlçe Örgütünü ve Marmaris Belediye başkanı Ali Acar’ı ziyaret etti. Ali Acar ile bir süre sohbet eden Arslan CHP Marmaris İlçe Örgütünün toplantısına katıldı.

Toplantıda yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleriyle sohbet eden Arslan burada önümüzdeki süreçte yapılacak seçimler ve aday belirleme sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Arkadaşlarım göreve çağırdı”

Dr. Ali Arslan “Bu seçimler Türkiye’nin geleceği için çok önemli. Beni yakından tanıyan ve bu seçimlerin önemine inan arkadaşlarımın ve hemşehrilerimizin çağrısıyla Büyükşehir belediye başkanlığına aday adayı oldum. Bu süreçte de tüm örgüt üyelerime ve hemşerilerimize güveniyorum” diye konuştu.

Aday belirleme süreci

Cumhuriyet Halk Partisi’nde şu anda aday belirleme sürecinin merakla beklendiğini söyleyen CHP Muğla Büyükşehir belediye başkan aday adayı Dr. Ali Arslan, “Cumhuriyet Halk Partisi adaylarını nasıl belirleyecek. Sürecin nasıl gideceği belli değil. Çok belirsizlikleri olan bir süreç yaşıyoruz. Bir grup ön seçim olmalı diyor, bir grup anket yapılsın diyor. Benim de içinde bulunduğum bir grup hem ön seçim olsun, hem de anketi parti dikkate alsın. İkisinin birleştirilebildiği bir model. Anket yapıldığında ilk 3’e giren ön seçime giderdi, bu da bir öneriydi. Genel merkezde bir grup biz anket yaparız kendimiz atarız, bir grup ön seçim olsun üyelerle eğilim yoklaması yapılsın diyorlar. Hangisi olursa olsun, önemli olan sürecin sonunda partililerimizin kırılmaması. Bu sürecin içerisinden dağılmadan, kırılmadan parçalanmadan güçlenerek çıkacağımızı umuyorum” dedi.

AK Parti’nin Muğla’da oyu 26.3

Son yapılan anketlere de dikkat çeken Dr. Ali Arslan, “Muğla Tunceli, Edirne ve Kırklareli’den sonra Türkiye’de CHP’nin oy oranının en yüksek olduğu 4’üncü il. Bunlar da büyükşehir değil. Büyükşehirlerin içerisinde de yüzde 46 ile CHP’nin oy oranının en yüksek olduğu il Muğla. Son kamuoyu yoklamasında AKP’nin en düşük oy aldığı ikinci il Muğla. AKP’nin Muğla’daki oy oranı 26.3. Bizim bu seçimi mutlaka kazanmamız lazım” dedi.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.