Araç denize uçtu: 1 ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaklaşık 90 metrelik uçurumdan denize yuvarlanan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Sürücünün cesedi, dalgıçlar tarafından kıyıya çıkartıldı. Fethiye'de Alüminyum Doğrama işi yapan...

Araç denize uçtu: 1 ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaklaşık 90 metrelik uçurumdan denize yuvarlanan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Sürücünün cesedi, dalgıçlar tarafından kıyıya çıkartıldı. Fethiye'de Alüminyum Doğrama işi yapan bir firmada çalıştığı öğrenilen evli iki çocuk babası Aydın Dalgıç'ın (38) kullandığı 48 HU 282 plakalı otomobil, Ölüdeniz Mahallesi Kıdrak mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yaklaşık 90 metrelik uçurumdan yuvarlanarak denize düştü.

Yoldan geçen araç sürücülerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Jandarma ,itfaiye ve sağlık ekipleri, denizdeki araca ulaşamayınca Belceğiz Plajı'ndaki tekneciler ile UMKE ekiplerinden yardım istedi.

Karadan UMKE ekipleri, denizden ise tekneciler otomobilin düştüğü yere ulaştı. Tekneden denize giren bir dalgıç tarafından tamamen suya gömülü otomobilden çıkarılan Aydın Dalgıç karaya çıkarıldı. Daha sonra bir tekneye alınan Dalgıç, sağlık ekiplerinin kontrolünden geçirilmek ve cenaze arabasına alınmak üzere Kıdrak Koyu'ndaki plaja getirildi.

Sağlık ekipleri, başına aldığı darbe sonucu otomobilden çıkamadığı tahmin edilen Dalgıç'ın, olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Cenaze aracına alınan ceset, Cumhuriyet savcısının incelemesi için Fethiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Marmaris'ten gelen Sahil Güvenlik Dalgıç ekipleri de otomobilde başka bir kişinin bulunup bulunmadığını tespit etmek için denizde bulunan otomobilin içinde inceleme yaptı. Otomobilin çekici ile denizden çıkarılacağı öğrenildi. Aydın Dalgıç'ın, tatil olması nedeniyle Dodurga köyündeki babasına ziyarete gitmekte olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.