Anadolu Partisi Muğla İl Teşkilatı kuruldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılan Milletvekili Emine Ülker Tarhan’ın kurduğu Anadolu Partisi, Muğla teşkilatını kurdu. Partinin Muğla il başkanlığına Aylin Çalışkan getirildi. Çalışkan Muğla’da siyasi partiler arasında...

Anadolu Partisi Muğla İl Teşkilatı kuruldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılan Milletvekili Emine Ülker Tarhan’ın kurduğu Anadolu Partisi, Muğla teşkilatını kurdu. Partinin Muğla il başkanlığına Aylin Çalışkan getirildi. Çalışkan Muğla’da siyasi partiler arasında tek kadın il başkanı olma özelliği taşıyor.

Yeni kurulan Anadolu Partisi Türkiye genelinde il ve ilçe teşkilatlarını kurmaya devam ediyor. Parti’nin Muğla’daki altı ilçede yapılanması tamamlandı.Partinin başına Aylin çalışkan getirildi. Anadolu Partisi İl Başkanı Aylin Çalışkan, yaptığı açıklamada, “Öncelikle partime, Ülker Tarhan'ın bize olan güvenine çok teşekkür ediyorum. Sonar anketine göre bugün bir seçim yapılmış olsa idi Anadolu partisi oy oranının yüzde 08.04 olduğunu görüyoruz. Bu veri, 14 Kasım da kurulmuş ve herhangi bir kampanya çalışması olmaksızın alınan veridir. İnsanların patlama noktasına geldiği, umutsuzca sürüklendiği, güvenlerini tamamen yitirdiği bir dönemde umudun ışığı olarak gelen bir partiye ve sayın genel başkanımız Ülker Tarhan’a duyulan güvenin sonucudur" dedi.

"Bizim gibi insanların kaybedecek bir şeyi yok artık" diyen Çalışkan, sözlerini şöyle tamamladı: "Bugün partideki kurucu üyeler il başkanlarımızın ne koltuk dertleri var ne de kaybetme korkuları. Herkes yüreklerini ortaya koymuş durumda. Bence Türkiye’ye de bu gerekiyordu. İnsanlar işlerini, aşlarını, ticari ya da bireysel ilişkilerini kaybetmek ya da zedelemekten korkmuş sinmiş bir şekildeler. Ama kardeşlerimiz şunu bilsinler ki biz onlar için yola çıktık. Taşın altına elimizi koyduk ya onlar da ucundan tutacak çığ gibi birlikte büyüyeceğiz ya da yaptıkları seçimlerin sonuna katlanmak ve hep sinerek korkarak yaşamak zorunda kalacaklar. artık anlayın bu yaşamak değil kölelik pes ederek , ses etmeden hiç bir şey kazanamayacağınız gibi o zaman gelince ,elinizdekileri de vermek durumunda kalacaksınız"

Bu haber toplam 174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.