Anadolu Ateşi Marmaris’te yandı

Marmaris ilçesinde sahne alan 'Anadolu Ateşi' dans grubu, yaptıkları gösteri ile yerli ve yabancı turistleri adeta büyüledi. Marmaris Amfitiyatro da sahne alan yaklaşık iki bin kişinin izlediği gösteri ayakta alkışlandı....

Anadolu Ateşi Marmaris’te yandı

Marmaris ilçesinde sahne alan 'Anadolu Ateşi' dans grubu, yaptıkları gösteri ile yerli ve yabancı turistleri adeta büyüledi. Marmaris Amfitiyatro da sahne alan yaklaşık iki bin kişinin izlediği gösteri ayakta alkışlandı. Anadolu'nun yedi ayrı bölgesinden derlenen yüzlerce halk dansı motifinin yanı sıra yeni eklenen semah, Kafkas dansları, dinsel törenler ve roman dansları bölümleri ile dikkat çeken ve zengin Anadolu kültürünü yansıtan gösteri uzun süre ayakta alkışlandı. Düzenlenen konsere, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sanatseverleri , müzik ve dans ile büyülü bir yolculuğa çıkaran Anadolu Ateşi’nin muhteşem gösterisinde dansçılar başarılı performanslarıyla büyük beğeni toplarken, özellikle izleyenlerin de eşlik ettiği davul şov ve Karadeniz dansları seyirciler tarafından ilgiyle izlendi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.