Altın Palet Şampiyonası sona erdi

Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen 16. Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası sona ererken, dereceye girenler ödüllerine törenle aldı.Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu...

Altın Palet Şampiyonası sona erdi

Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen 16. Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası sona ererken, dereceye girenler ödüllerine törenle aldı.

Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen 16. Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan TSSF Başkanı İnkılap Obruk “Sualtı görüntüleme kolay bir iş değil. Hem teknolojiyi iyi bileceksiniz, çok iyi bir dalgıç olacaksınız, hem de sanatsal bir gözle, estetik bir gözle bakacaksınız” dedi.

TSSF Başkanı İnkılap Obruk, 16. Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’na destek verenlere ve yarışma jürisine teşekkür plaketlerini verdi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un plaketini, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Cevat Soysal aldı.

Gecede Hollywood filmlerinin ünlü sualtı yönetmeni ve şampiyonada da jüri üyesi olan Mike Valentine’nin Skyfall, Casino Royal gibi popüler filmlerin kamera arkası görüntüleri gösterildi.

Yarışmacıların Bodrum’un eşsiz sualtı zenginlikleri gösteren video görüntü ve fotoğraflarının gösteriminden sonra jürinin değerlendirmesine göre dereceye girenler açıklandı. Buna göre Makro Kategorisi’nde Çanakkale Sualtı ve Cankurtarma Spor Kulübü’nden Şükrü Değer Erken, Modelli Geniş Açı Kategorisi’nde Ali Alpkurt Baranok, Balık Kategorisi’nde Türk Balık Adamlar Spor Kulübü’nden Adnan Büyük, Makro ve Geniş Açı Kategorisi’nde İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Spor Kulübü’nden Taner Atılgan, Video Kategorisi’nde ise Boğaziçi Gelişim Spor Kulübü’nden Akın Bağcılar birinci oldu.

Şampiyonada, 242 puanla en yüksek milli takım puanını alan İTÜ Spor Kulübü, Türkiye Kupası’nın sahibi oldu.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.