Alman öğrencilerden Acar’a ziyaret

Almanya'nın Fürth Şehri'nden gelen öğrenci grubu, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı makamında ziyaret etti.Leopold Ullstein Realschule isimli okulun lise ikinci sınıfında okuyan öğrencilerine ziyarette Fizik Öğretmeni Josef...

Alman öğrencilerden Acar’a ziyaret

Almanya'nın Fürth Şehri'nden gelen öğrenci grubu, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı makamında ziyaret etti.

Leopold Ullstein Realschule isimli okulun lise ikinci sınıfında okuyan öğrencilerine ziyarette Fizik Öğretmeni Josef Körbl ve Tarih Öğretmeni Amissa Theil refakat etti.

Marmaris'in kardeş şehri olan Fürth'ten gelen 20 kişilik öğrenci grubunu misafir eden Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Fürth adının Marmaris'te bir yere verileceğini söyledi.

Marmaris'in 4'ü yurt dışı, 1'i yurt içi olmak üzere 5 kardeş şehri olduğunu ve 9 yıllık süreç içinde en sıcak ilişkilerin Fürth'le gerçekleştirildiğini belirten Başkan Acar, "Geçen yıl ziyaretimiz sırasında Fürth'te bir bölgeye Marmaris adının verilmesi bizi çok mutlu etti. Biz de buna karşılık Marmaris'te en gözde bir alana Fürth ismini vermek istiyoruz. Bu günkü ziyaretiniz de bizi oldukça mutlu etti. Umarım öğrencileriniz güzel anılarla buradan ayrılır ve ülkelerinde Marmaris'ten iyi söz ederler" dedi.

Marmaris'te bulunmaktan çok keyif aldıklarını ifade eden Fürthlü öğretmen ve öğrencilere Başkan, Marmaris'in simgesi olan hediyeler verdi. Öğrenciler belediye ziyaretinin ardından köy turu ve okul ziyaretine katıldı.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.