Aldan: CHP’nin sosyal politikaları sürecek

CHP’den 2 dönemdir 2. Sıradan Muğla Milletvekili seçilen Ömer Süha Aldan beraberinde diğer milletvekili Prof.Dr. Nurettin Demir ile birlikte Yatağan CHP İlçe örgütüne ziyaret ettiler.İlçe Başkanı Kamil Genek, ve partililerle...

Aldan: CHP’nin sosyal politikaları sürecek

CHP’den 2 dönemdir 2. Sıradan Muğla Milletvekili seçilen Ömer Süha Aldan beraberinde diğer milletvekili Prof.Dr. Nurettin Demir ile birlikte Yatağan CHP İlçe örgütüne ziyaret ettiler.

İlçe Başkanı Kamil Genek, ve partililerle sohbet eden Ömer Süha Aldan burada yaptığı açıklamada; “Partimizin sosyal politikaları devam edecek. Bir ülkenin gelişmişliğinin en güzel göstergesi halkın Milli gelirden aldığı paydır. Biz ısrarla dar gelirli vatandaşların ekonomik yönden güçlenmesi için bütün gayretimizi göstermeye devam edeceğiz. Halkımıza verdiğimiz sözlerin arkasında duracağız. Bunlar olmazsa olmazlarımızdır. Partiler ideolojileri doğrultusunda siyaset yapmalıdır” dedi.

Aldan şunları ekledi: “ Muğla halkı şahsıma kontenjandan olsa da 2. Defa Milletvekili seçti. Bende artık Muğlalı oldum. Uzun süredir Fethiye’de oturuyorum. Seçim sonrası tüm ilçeleri dolaştım bir tek Bodrum kaldı. Bodrum’a gidip partililerimize halka teşekkür edeceğim. Bu dönem komisyonlarda az görev alıp daha çok Muğla’ya zaman ayıracağını.”

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.