Alban: CHP ilk seçimde iktidar

CHP İl Başkanı büyük kongre sonrasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk  ziyaretini  Yatağan ilçe teşkilatına yaptı.Burada İlçe başkanı Kamil Genek Belediye Başkanı H. Haşmrt Işık,  parti yöneticileri,...

Alban: CHP ilk seçimde iktidar

CHP İl Başkanı büyük kongre sonrasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk  ziyaretini  Yatağan ilçe teşkilatına yaptı.

Burada İlçe başkanı Kamil Genek Belediye Başkanı H. Haşmrt Işık,  parti yöneticileri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları yöneticileri ve partililerle bir süre sohbet eden  Alban, kongre konusunda partililere bilgi verdi.

Parti Meclisine Muğla’dan bir kişi sokmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Alban; “ Liste delenlerde çok tanınmış kişilerdi. Ancak demokrasiye inanı yorsak seçilenleri saygı duyacağız. Tüzük kurultayında bir takım yenilikler olacak örneğin Muğla’dan yüzde 45 oy alıyoruz. 12 parti kurultay delegesi var yüzde 1 oy aldığımız yerde 24 tane kurultay delegesi var” dedi.

CHP’nin yeni kadrolarıyla ilk genel seçimlerde iktidara geleceğini iddia eden Alban; “Uzun aradan sonra kadrolar hayli yenilendi her mahallede her eve gireceğiz. Mahalle sorumluları gençler ve kadınlarla yoğun çalışacağız sorunları biz Ankara’ya taşıyacağız’ şeklinde” konuştu.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.