Akkuzu’dan Vali Güvençer’e brifing

Son kararname ile Bingöl’den Muğla Valiliği’ne atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü Ali Akkuzu’dan brifing aldı.Vali Güvençer’i, personeli ile birlikte karşılayan...

Akkuzu’dan Vali Güvençer’e brifing

Son kararname ile Bingöl’den Muğla Valiliği’ne atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü Ali Akkuzu’dan brifing aldı.

Vali Güvençer’i, personeli ile birlikte karşılayan Ali Akkuzu daha sonra yapılan çalışmalar hakkında Vali Güvençer’e brifing verdi.

Toplantıda personele hitap eden Vali Güvençer, “Toplumun dezavantajlı kesimiyle çalışıyorsunuz. Bu nedenle görevinizin hassasiyeti var. İşinize ne kadar gönül verirseniz ve özveri katabilirseniz mağduriyetleri en aza indirebilirsiniz. Ailelerin mutlu olması toplumun mutlu olmasıdır. Önceliğimiz çocuklarımızı hayata hazırlamak, engellilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, yaşlılara sahip çıkmak ve kadınlarımızı her türlü istismardan korumak olmalı.” diye konuştu.

Toplantıda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden Sorumlu Vali Yardımcısı Salih Gürhan, müdür yardımcıları ve personel hazır bulundu.Brifing toplantısının ardından personelle tanışmak üzere Müdürlük binasını gezen Vali Güvençer, daha sonra Müdürlükten ayrıldı.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.