AKIN'DAN BİREBİR ÇALIŞMA SÖZÜ

Büyük Birlik Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, seçim çalışmalarını Milas ve çevresinde sürdürürken, sorunların çözümü için birebir çalışma sözü verdi.BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan...

AKIN'DAN BİREBİR ÇALIŞMA SÖZÜ

Büyük Birlik Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, seçim çalışmalarını Milas ve çevresinde sürdürürken, sorunların çözümü için birebir çalışma sözü verdi.

BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın Milas ilçesine bağlı Sakarkaya köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi. Sakarkaöyü sakinlerinin sorunlarını dinleyen Akın, sorunların çözümü için bire bir çalışmalar yapma sözü verdi.

Sakarkaya daha önceden ziyaret ettiğini hatırlatan Akın, “Tekrar gelme sözü verdiğimiz Milas ilçemizin unutulmuş köyü Sakarkaya’yı ziyaret ettik. Unutanlardan olmadığımızı ve verdiğimiz sözü yerine getirmiş olmanın kıvancı içerisindeyim ve biz her zaman böyle olacağız. Burada bizleri samimi, içten ve çok sıcak duygularla karşılayıp bağırlarına basan büyük bir teveccühle bizleri dinleyip alkışlayan köy halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Burada da halkımızla gerek ülke gündemi,gerekse yaklaşan yerel seçimler nedeniyle Muğla ilimizi konuşma değerlendirme fırsatı bulduk.Daha öncede ifade etmiştim ne ülkemiz nede yerel yönetimde güzel ilimiz Muğla iyi yönetilmiyor” dedi.

Ülke gündemini de değerlendiren Harun Akın şunları söyledi:

“Ülkeye baktığımızda düne kadar AK Partiye kapı kapı dolaşıp oy toplayanlar ablaydı, abiydi, kardeşti. Bugün ise düşman ilan ettiler. Tabiri caizse Müslüman müslümana eziyet eder hale geldi, bu nedenle ben buradan sayın Başbakana diyorum ki şu yaşanan süreçte sarf ettiğiniz kelimelerin, hakaretlerin onda birini bu ülkeye 30 yıldır kan kusturan İmralı canisi Abdullah Öcalan’a söylemedin. Siz kendinizi kurtarma, sağlama alma adına ülkeyi bir taraftan ötekileştirmeye, bölmeye, ayrıştırmaya devam edin. Birileri çıkıp 30 Mart seçimlerinden sonra kimseyi dinlemiyoruz özerklik ilan edeceğiz diye bağırsın siz ağzınızı açıp iki kelime etmeyin. Yüreğiniz yetiyorsa çıkın şu haddini bilmezlere iki laf söyleyip, haddini bildirin gereken cevabı verin, bizde senin önünde nefer olalım. Ama diyemezsiniz çünkü sizde ne o yürek var nede o vatan, bayrak sevdası var. Siz ancak mağdurları oynayıp, çeşitli argümanlarla oy devşirip bu milletin milli, manevi duygularını suistimal ederek gününüzü gün etmenin kendi sermaye gruplarınızı oluşturmanın derdindesiniz. Bugün bakıyoruz hem iktidar, hem muhalefet partileri bizlerin parası ile miting düzenliyor, bir birlerine hakaretten başka açıklama, proje, çözüm, çare yok. Ülke, vatan, millet derdi yok.”

Yerel yönetimlerimde Muğla’yı ihmal ettiğini kaydeden Akın, “Daha dün ziyarette bulunduğumuz Muğla’yla iç içe olan Kötekli Mahallemize hizmet götürememiş bir zihniyet ve anlayış yarın dağınık bir coğrafyaya sahip ilimizin hangi köşesine nasıl hizmet götürecek anlayabilmiş değiliz. Onun için diyoruz ki biz bu ülkenin de güzel Muğlamızında dertlisiyiz, sevdalısıyız, sorunlarımız çok, dertlerimiz çok,  problemlerimiz çok bu sorunları tek başımıza çözme şansımızda yok. Gelin birlik ve beraberlik içerisinde bu sorunlarımızı, problemlerimizi birlikte çözelim istiyorum. Güç verin destek olun biz bu sorunlarında, sıkıntılarında üstesinden geliriz. Tabi ki 31 Mart sabahı elimizde sihirli değnek yok, Büyükşehir olmamız nedeniyle hazırlanmış bir altyapı yok ama ağlayacak da değiliz. Azmedeceğiniz inanacağız asil Türk milleti nasıl bugüne kadar karşılaştığı sorunları problemleri birlik ve beraberlik içerisinde aşmayı bilmişse işte bizde aynı ruh ve düşünceler ile tüm sorunları tek tek aşmasını çözmesini bileceğiz. Karamsar olmayacağız, korkak olmayacağız, yeter ki siz bize güç verin, yetki verin biz gereğini yapacağız” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.