Akbal’dan Ülkü Ocakları’na ziyaret

Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerden oluşan bir heyetle Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı’na ziyaret etti.Öncelikle heyet Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil Gündüz’ü...

Akbal’dan Ülkü Ocakları’na ziyaret

Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerden oluşan bir heyetle Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı’na ziyaret etti.

Öncelikle heyet Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil Gündüz’ü makamında ziyaret eden, Akbal, Geçen sene gerçekleştirmiş oldukları ziyaret de vermiş oldukları çiğ köfte sözünü de unutmayarak  ziyarette hazır bulunanlara  çiğ köfte ve helva ikramında bulundu. Daha sonra Muğla İl Emniyet Müdür Ahmet Akbal ile beraberindeki heyet; toplantı salonuna geçerek, Ülkü Ocakları mensubu gençlerle yaklaşık iki saat boyunca “Türk – İslam Şuuru” , ”Ülkücü Duruş” , “Polis ve Toplum” konuları hakkında konuştu. Daha sonra Sn. Ahmet Akbal ülkücü gençler tarafından yöneltilen sorulara cevap verdi.

Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaretin, Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil Gündüz’ün daveti üzerine gerçekleştirildiği bildirildi. Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil Gündüz: “Öncelikle Muğla İl Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Akbal’a ve beraberindeki heyete, bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendilerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk” dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.