AK Parti’nin “Üreten Muğla” toplantıları devam ediyor

AK Parti İl Başkanlığı Tarım Komisyonu’nun projesi olan “Üreten Muğla Buluşması” toplantısının ikincisi Seydikemer’de yapıldı. İlki  Ortaca'da yapılan ve yoğun ilgi gören toplantılar, yörelerin özelliklerine...

AK Parti’nin “Üreten Muğla” toplantıları devam ediyor

AK Parti İl Başkanlığı Tarım Komisyonu’nun projesi olan “Üreten Muğla Buluşması” toplantısının ikincisi Seydikemer’de yapıldı. İlki  Ortaca'da yapılan ve yoğun ilgi gören toplantılar, yörelerin özelliklerine göre farklı konularda devam edecek.

Seydikemer’de yapılan toplantının birinci oturumunda Örtüaltı tarım yapan üreticilerle Kumluovada buluşuldu. İkinci oturum ise süt üreticiliği yapan çiftçilerle Seydikemer’de bir araya gelindi. Seydikemer’deki her iki toplantıda, sektörlerde üretim sağlayan çiftçilerin sorunları dinlendi, çözüm önerileri ilgili kurumların yetkilileriyle karşılıklı görüşüldü. Oldukça verimli geçen toplantılarla ilgili olarak AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, “Üreticilerimizin sorunlarının çözümü için onları ilgili kurumların yetkilileriyle bir araya getiriyoruz. Amacımız üreticinin daha iyi şartlarda üretim yapması, ürünlerinin pazarlanmasının sağlanması. Böylece hem üreticinin hem ülkemizin kazanacağını düşünüyoruz” dedi.

Mete, “Üreten Muğla Buluşması” adı altındaki toplantıların turizm, arıcılık, madencilik gibi yörenin özelliğine göre konularla devam edeceğini kaydeden Mete, “Muğla'da üretilen her türlü ürünün, üretilme noktasından satış noktasına kadar tüm sorunları üreticilerle beraber bir araya gelerek çözümü konusunda azami gayreti göstereceğiz. Seydikemer’de iki oturum şeklinde gerçekleştirilen örtü altı seracılığı ve süt üreticilerimizin sorunları ile çözüm önerilerinin tartışıldığı programa katılan tüm üreticilerimize çok teşekkür ediyorum. Çözüm üretme adına düzenlenen bu buluşmalarımız devam edecektir” diye konuştu.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.