AK Partili vekillerden Çandar’ın annesine ziyaret

Ak Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, Muğla CHP Milletvekili Tolga Çandar’ın hastanede yatan annesini ziyaret ettiler.Sağlık Bakanlığı Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji servisinde...

AK Partili vekillerden Çandar’ın annesine ziyaret

Ak Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, Muğla CHP Milletvekili Tolga Çandar’ın hastanede yatan annesini ziyaret ettiler.

Sağlık Bakanlığı Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji servisinde tedavi gören CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar’ın 72 yaşındaki annesi Sıdıka Çandar’a  geçmiş olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, Çandar’ın sağlık durumu hakkında Kamu Hastaneleri Birliği Genel  Sekreteri Dr. Gürbüz Akçay ve Tolga Çandar’ın babası Hasan Çandar’dan bilgi aldılar.

Kendisini ziyaret eden 2 milletvekili ile fotoğraf çekilen 72 yaşındaki Sıdıka Çandar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ‘’Mecliste Muğla’mız için birlikte hareket etmeniz lazım.’’ diye konuştu.

Milletvekili Yüksel Özden, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Muğla Milletvekili olan Tolga Çandar ile birlikte görev yaptıklarını anlatarak, ‘’Siz bizimde annemizsiniz. Allah şifa versin’’ dedi. Ali Boğa ise ziyaret vesilesiyle anne özlemini giderdiklerini söyledi.

AK Parti Muğla Milletvekillerinin hastanede tedavi gören annesini ziyaret ettiğini Yatağan’da Muğla Tarım İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte öğrenen CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, nezaketleri dolayısıyla 2 milletvekiline teşekkür etti.

Bu haber toplam 178 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.