AK Parti’den istifa etti DP’den aday oldu

İş adamı Mustafa Karacan AK Parti’deki üyeliğinden istifa ederek Demokrat Parti (DP)'den Marmaris Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.Pineta Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Demokrat Parti Muğla İl başkanı...

AK Parti’den istifa etti DP’den aday oldu

İş adamı Mustafa Karacan AK Parti’deki üyeliğinden istifa ederek Demokrat Parti (DP)'den Marmaris Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Pineta Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Demokrat Parti Muğla İl başkanı Zekai Alper, Marmaris İlçe Başkanı Azmi Özkan, İl Teşkilat Başkanı İsmet Köse, MYK üyesi İsmail Ökten, İl Muhasibi Turgut Karaca katıldı. Karacan aday adalığı ile ilgili dosyalarını DP Marmaris İlçe Başkanı Azmi Özkan’a teslim etti.

Karacan aday adaylığı süreciyle ilgili olarak üç aydan bu yana Marmaris halkı ve özellikle kanaat önderleriyle yaptığı istişareler ve görüşmeler sonucunda Marmaris halkının taleplerini göz önüne alarak, Marmaris Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu kararını aldığını söyledi.

Karacan Demokrat Parti aday adaylığını başvurusunu “Evime dönüşümdür” diye nitelendirerek siyaseti de DP’de noktalandıracağını söyledi.Karacan, "Seçimlerde her türlü iş birliği yapılabilir. Marmaris’in hayrına olan her işte iş birliğine hazırız ve kapımız herkese açıktır. Hiç kimseyle bir sorunumuz problemimiz yoktur. İnsanlar farklı siyasi fikirleri düşünebilirler. Demokrasinin en büyük erdemi sizin gibi düşünmeyenlere saygı göstermektir. Bu anlamda bizim hiç kimseyle sorunumuz yoktur. Kapımız herkese açık ve herkesle her türlü iş birliğine hazırız” dedi.

Mustafa Karacan Ak Partiye geçtiği dönemde kendisiyle birlikte partiye üye olan 725 kişinin akıbeti hakkında ise önümüzdeki günlerde sürpriz gelişmeler olabileceğinin sinyallerini verdi. Karacan, “İstifalar insanların kendi şahsi tasarruflarıdır. Kimsenin istifa kararına en ufak bir müdahalem olmadı olmaz da. Ak Parti’ye beş yıl önce 725 arkadaşımızla katılmıştık. Önümüzdeki günlerde DP’ye kaç kişiyle döneceğimizi herkes görecektir” dedi.

Bu haber toplam 141 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.