AK Parti ve GETOB turizmi masaya yatırdı

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete ve ilçe yönetimi Güney Ege Turistik Otelciler Birliği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında turizmin sorunları, gelişmeler, yeni çıkan yasaların turizm sektörüne etkileri ve son dönemlerde...

AK Parti ve GETOB turizmi masaya yatırdı

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete ve ilçe yönetimi Güney Ege Turistik Otelciler Birliği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında turizmin sorunları, gelişmeler, yeni çıkan yasaların turizm sektörüne etkileri ve son dönemlerde başta İstanbul olmak üzere ülke genelindeki olayların turizme yansımaları ele alındı.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete ve ilçe yönetim kurulu kısa adı GETOB olan Güney Ege Turistik Otelciler Birliği’ni ziyaret ederek turizm hakkında karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulunurken, ülke ve bölge turizmindeki gelişmeler ve sorunlar masaya yatırıldı.

Ziyaret sırasında ülke ve bölge turizminin sorunları ve çözüm yolları hakkında karşılıklı olarak bilgi ve görüş alışverişinde bulunurken, son dönemlerde başta İstanbul ‘da olmak üzere ülke genelinde gerçekleşen protesto ve eylemler, yeni çıkan yasalar ve dış ülkelerden Dalaman’a düzenlenen uçak ek seferlerin turizme etkileri değerlendirildi.

Ziyarette GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Başkan Yardımcıları İsmail Yıldız, Rıza Ersoy, İhsan Salakoslu, Genel Sekreter A. Kadir Çalışır, Yönetim Kurulu Üyeleri Ertan Yaylalı, Sedat Kamış, GETOB Müdürü Cahit Sarıbey hazır bulundu.

Bu haber toplam 167 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.