AK Parti Teşkilatları Marmaris’te toplanacak

AK Parti Muğla İl Başkanlığı Eğitim Semineri Marmaris'te yapılacak. 9-10 Kasım tarihlerinde Marmaris Grand Paşa Hotel’de gerçekleşecek olan eğitim toplantısına Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Genel Başkan Yardımcıları...

AK Parti Teşkilatları Marmaris’te toplanacak

AK Parti Muğla İl Başkanlığı Eğitim Semineri Marmaris'te yapılacak. 9-10 Kasım tarihlerinde Marmaris Grand Paşa Hotel’de gerçekleşecek olan eğitim toplantısına Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Erdem, Mehmet Ali Şahin, Süleyman Soylu, Menderes Türel, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları Hasan Ali Karaçelik ve Mahmut Göksu, Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden ile Akademisyen Prof. Dr. Abdullah Topçu konuşmacı olarak katılacak.

AK Parti il ve ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve üyeleri, belediye başkanları, il genel meclisi belediye meclisi üyeleri, belde başkanları ve kuruculardan oluşan yaklaşık 600 partilinin katılımı ile gerçekleşecek iki günlük eğitim toplantısının çok yararlı olacağını ifade eden AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, toplantıda çok sayıda önemli konunun görüşüleceğini kaydetti.

İl Başkanı Öztürk toplantıda katılımcılar tarafından Büyükşehir Yasası, Teşkilatta Başarının İlkeleri, İç ve Dış Siyasi Gelişmeler, Dünyada ve Türkiye’de Siyasi Akımlar ile yerelde ve genelde hükümet icraatlarının değerlendirileceğini dile getirdi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Marmaris'te 9 ve 10 Kasım'da düzenlenecek seminerin partililer için çok faydalı olacağını dile getirdi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.