AK Parti Siyaset Akademisini açıyor

AK Parti’nin bilgi temelli siyaset anlayışının beslendiği önemli kaynaklardan Siyaset Akademisi’nin Muğla’daki 4’cüsü Cumartesi Günü Fethiye’de başlıyor. Fethiye Devlet Su İşleri Salonunda gerçekleştirilecek Siyaset...

AK Parti Siyaset Akademisini açıyor

AK Parti’nin bilgi temelli siyaset anlayışının beslendiği önemli kaynaklardan Siyaset Akademisi’nin Muğla’daki 4’cüsü Cumartesi Günü Fethiye’de başlıyor. Fethiye Devlet Su İşleri Salonunda gerçekleştirilecek Siyaset Akademisi Fethiye Programı Cumartesi günleri 8 hafta boyunca devam edecek. Akademide her hafta önemli konuşmacılar katılımcılarla buluşacak.

Fethiye’deki Siyaset Akademisinin ilk konuşmacıları Kişisel Gelişim Uzmanı Fatih Akbaba ile Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Önder Kutlu olacak. Gelişim Uzmanı Akbaba katılımcılara Etkili İletişim ve Beden Dilini anlatırken, diğer konuşmacı Prof. Dr. Önder Kutlu ise Yerel Yönetimler ve Demokrasi konusunu işleyecek.

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, siyaset merkezinin bilgiyle güçlenmesi sayesinde demokrasimizin de güçleneceğini söyledi. Öztürk, AK Parti’nin Siyaset Akademisi gibi alanında öncü bir programı kararlılıkla devam ettirmesinin de bu açıdan son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

AK Parti İl Ar-Ge Başkanı ve Siyaset Akademisi Koordinatörü Hüsrev San, “ Muğla’daki Siyaset Akademisinin 4.’cüsü Fethiye ilçesinde açılıyor. Fethiye’nin ardından siyaset akademisini Muğla il merkezi Milas ilçesinde de açmayı planlıyoruz. Akademiye gösterilen ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Akademinin sonunda bir de uygulamalı sınav yapılacak ve sertifikalar dağıtılacak. Bugüne kadar farklı 6 konu başlığı altında Türkiye genelinde 12 dönem boyunca, 72 il ve 18 ilçede düzenlenen Siyaset Akademisi 81 ilden 50 bin vatandaşla buluştu’ diye konuştu.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.