AK Parti seçimlere odaklandı

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci Muğla’daki basın mensupları bir araya geldiği sabah kahvaltısında göreve geldikleri 17 Ocak’tan bu yana Haziran ayında yapılacak milletvekili genel seçimleri için ilçelerde danışma...

AK Parti seçimlere odaklandı

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci Muğla’daki basın mensupları bir araya geldiği sabah kahvaltısında göreve geldikleri 17 Ocak’tan bu yana Haziran ayında yapılacak milletvekili genel seçimleri için ilçelerde danışma kurulu toplantılarına ağırlık verdiklerini söyledi.

İl Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları başkan ve üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Küreci, “Önümüzde milletvekili genel seçimleri var. Bütün enerjimizi bu seçimlere ayırdık. Göreve geldikten sonra ilçelerimizi tek tek dolaşarak Haziran ayında yapılacak milletvekili genel seçimleri için ilçe danışma kurullarımızı topladık. İlçelerimizdeki toplantılarımız hala devam ediyor. AK Parti’li kadınlarımıza büyük görevler düşüyor. Partimizin bu seçimlerdeki kadın kotası yüzde 24, gençlerin kotası da yüzde 25. Bütün kadınlarımızı siyaset yapmaya çağırıyorum. Bizim olmazsa olmazımız kadınlarımızdır. 5. Olağan kongremizden sonra yen bir dönem başladı. Genç bir ekip olarak bu göreve talip olduk. Yeni Türkiye ve Yeni Muğla’nın inşasında gençler ile daha hızlı ve daha çabuk olabileceğini genel merkezimiz ve Başbakanımız da uygun gördüğü için bu görev bize verildi. Derdi Muğla olan herkes ile kucaklaşmak için geldik. İçimizde heyecan var ve enerji doluyuz. Bu enerjimizi Muğla için harcamaya hazırız. Başbakanımız ve bakanlarımız bakanlar kurulunda Yeni Türkiye söyleminin içine nasıl doldurmaya çalışıyorlar ise, biz de Yeni Muğla söyleminin içine yapacağımız çalışmalar ve icraatlarımız ile doldurmak için çaba harcayacağız” dedi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.