AK Parti Marmaris’de toplandı

AK Parti Genel  Merkez Teşkilat Başkanlığı ile Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve iki gün sürecek olan Eğitim Toplantısı Marmaris’te başladı. Toplantının açışlında konuşan AK Parti Teşkilat Başkanı...

AK Parti Marmaris’de toplandı

AK Parti Genel  Merkez Teşkilat Başkanlığı ile Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve iki gün sürecek olan Eğitim Toplantısı Marmaris’te başladı. Toplantının açışlında konuşan AK Parti Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem Muğla’nın Büyükşehir olması ile birlikte çehresinin değişeceğini kaydetti.

Marmaris Grand Paşa Hotelde düzenlenen AK Parti Muğla İl Teşkilatı Eğitim Toplantısına Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ve Menderes Türel, Sağlık Bakan Yardımcısı Ağah Kafkas, İl Başkanı Nihat Öztürk, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ve üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, belediye başkanları, disiplin kurulu üyeleri ile partinin kurucu isimleri katılıyor.

İki gün sürecek olan eğitim toplnatısının açılışında konuşan AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, büyükşehir belediyesi ile birlikte Muğla’yı AK Belediyeciliğin öncü kentlerinden biri haline getirmek istediklerini söyledi. Önümüzdeki yerel seçimler sonrası Muğla’yı marka kent haline getirmeyi düşündüklerini ifade eden İl Başkanı Öztürk, ‘Muğla’yı daha yaşanabilir ve daha huzurlu kentler arasına dahil etmek istiyoruz. Bizim yolumuz milletin yoludur. Bizim yolumuz Muğla’da sevginin kardeşliğin birleşmenin yoludur. Bu eğitim toplantısının bizi hedeflerimize daha da yaklaştıracağına inancımız tamdır. 49 belde, 238 mahalle ve 390 köyde teşkilatlanmamızı bitirdik. Sandık kurullarımızın oluşumunu sağladık. 2 bin 220 sandıkta teşkilatlandık. Hedefimiz bu teşkilat yapımızla beraber Muğla’da çalınmadık kapı girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmamaktır. Muğlamızın her toprağını karış karış dolaşarak milletimize olan sevdamızı ve hizmet aşkımızı anlatacağız. Muğla’yı AK belediyecilikle buluşturmak esas sevdamızdır’ diye konuştu.

Toplantının basına açık bölümünde konuşan Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem’de Muğla’nın büyükşehir olması ile çehresinin değişeceğini kaydetti. Türkiye’nin AK Parti ile şaha kalktığını ifade eden Erdem, Muğla’nın AK Belediyecilikle tanışma zamanı geldiğini ifade etti.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.