“AK Parti büyük bir başarıya imza attı”

AK Parti’nin iktidara gelişinin 15’inci yılı bütün ülke genelindeki ve Muğla’daki teşkilatlarla çeşitli etkinliklerle kutlandı.Muğla İl Başkanlığındaki düzenlenen etkinliğe katılan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat...

“AK Parti büyük bir başarıya imza attı”

AK Parti’nin iktidara gelişinin 15’inci yılı bütün ülke genelindeki ve Muğla’daki teşkilatlarla çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Muğla İl Başkanlığındaki düzenlenen etkinliğe katılan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti’nin Türk siyasetinde büyük bir başarıya imza attığını söyledi. Öztürk, duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti: “Türkiye’nin gelecek umudu olarak kurulan AK Parti, 15 aylık bir partiyken 3 Kasım 2002 de Türk halkının büyük teveccühüyle tek başına iktidar olarak Türk siyasi tarihinde bir büyük başarıya imza attı.

3 Kasım 2002, milletimizin sandıkta sessiz haykırışıyla, milletine sevdalı AK Parti'yi iktidara taşıdığı gündür. Türk demokrasi tarihine kutlu bir yürüyüşün başladığı tarihtir. Sadece AK Parti için değil, Türkiye için, bütün milletimiz için yeni bir dönemin başlangıcı, bir dönüm noktası, demokratik tarihimizde bir milat olmuştur. Bu milleti yok sayanlara karşı "Bu millet var. Yeter! Söz de karar da milletindir" diye haykıran Anadolu insanının haykırdığı tarihtir.

2002 yılından bu yana görüldüğü gibi AK Parti bizzat bu milletin ta kendisi olmuş; bu ülkede her bir vatandaşımızın içinde kendi düşüncelerini, hedeflerini bulduğu, kendine yer bulabildiği, kendini evinde hissettiği dev bir çatı olmuştur. Bu büyük ailenin en önemli özelliği gönül bağıyla birbirine bağlı olmalarıdır, birlik ve bütünlük ilkesini her şeyin üzerinde tutmasıdır.

Cumhurbaşkanımız, Liderimiz, Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu ile gerek iç gerekse dış güçler bu ülke topraklarında oynamak istedikleri oyunlara bugüne kadar muvaffak olamamıştır.

2023, 2051 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için yorulmadan, bu kutlu davamızı sürdürdük ve sürdüreceğiz. Bu mücadelede kişisel hesaplara, senlik, benlik çekişmesine, asla yer yoktur. Bundan sonrada böyle olacağından vatandaşımızın hiç şüphesi olmasın.

İktidara gelişimizin 15. Yıldönümünde daha nice eserler üretmek, daha nice mutluluklara vesile olmak dileğiyle bize bu yolu açan aziz milletimize teşekkürü bir borç biliriz. Nice 15 yıllara.”

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.