Aidat borçları yapılandırılıyor

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, odaya aidat borcu olan aidat borçlarını yapılandırmaya davet ediyor. 17 Kasım 2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 7256 sayılı "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması...

Aidat borçları yapılandırılıyor

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, odaya aidat borcu olan aidat borçlarını yapılandırmaya davet ediyor. 17 Kasım 2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 7256 sayılı "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun" ile, çeşitli kamu alacaklarının yanı sıra meslek odalarına olan aidat borçlarının da yapılandırması yapılabileceğini belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, "Odamıza aidat borcu olan üyelerimizi, yapılandırmadan yararlanmaya davet ediyoruz. Yapılandırmadan yararlanmak isteyen üyelerimizin 31 Aralık 2020 tarihine kadar Odamıza başvurmaları gerekiyor" dedi.

"Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun" ile meslek odalarıyla üst kuruluşlarına 31 Ağustos 2020 tarihi öncesine ait oluşmuş aidat borçları da yapılandırmadan yararlanabiliyor. Yapılandırmada ödenmemiş aidatlara uygulanan gecikme faizleri, gecikme cezaları ve bunların faizleri siliniyor. Yapılandırmadan yararlanmak isteyenlerin 31 Aralık 2020 tarihine kadar MİTSO' ya başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvuru sırasında ödeme yapılmıyor, peşin ödemenin veya 6 eşit taksit halinde yapılabilecek ödemelerin ilk taksitinin, kanunun yayınlandığı tarihi takip eden üçüncü ayın sonuna kadar, yani 28 Şubat 2021 tarihine kadar ödenmesi gerekiyor.

GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.