Afrodit, tatil için Marmaris’i seçti

'Afrodit' lakaplı sinema oyuncusu ve şarkıcı Banu Alkan, 3 günlük tatil için Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. Türk sinemasının ‘Afrodit’i Banu Alkan Tatil için Marmaris’i seçti. Marmaris’e 20 kilometre uzaklıkta...

Afrodit, tatil için Marmaris’i seçti

'Afrodit' lakaplı sinema oyuncusu ve şarkıcı Banu Alkan, 3 günlük tatil için Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. Türk sinemasının ‘Afrodit’i Banu Alkan Tatil için Marmaris’i seçti. Marmaris’e 20 kilometre uzaklıkta bulunan bir otelde dinlenip denize giren ünlü sanatçı, tatilinin son gününde Marmaris’te alışveriş yaptı. Alışveriş yaparken eski dostu Nermin Çaban’la karşılaşan Alkan uzun zamandır görüşmediği dostuyla kafede oturup çay içip sohbet etti. Banu Alkan, Marmaris’i çok beğendiğini yıllar önce film çekmek için geldiğini söyleyerek Marmaris’in yaşanılabilir bir kent olduğunu kaydetti.

Alkan, Marmaris’e yerleşmeyi düşündüğünü ifade ederek dostu Nermin Çoban’dan emlak fiyatları konusunda bilgi aldı. Alkan’ın önümüzdeki günlerde tekrar tatil için Marmaris’e geleceği öğrenildi. Alkan, daha sonra Bodruma gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.