Afrikalı sporcu Muğla’da ter akıtacak

Menteşe Ege Yıldızları Spor Kulübü’ne Zimbabwe’den Afrikalı defans oyuncu transfer edildi. Defans oyuncusu Tariro Mashababe yeni takımı ile antrenmanlara başladı.Menteşe Ege Yıldızları Spor Kulübü Hokey takımına Zimbabwe’den...

Afrikalı sporcu Muğla’da ter akıtacak

Menteşe Ege Yıldızları Spor Kulübü’ne Zimbabwe’den Afrikalı defans oyuncu transfer edildi. Defans oyuncusu Tariro Mashababe yeni takımı ile antrenmanlara başladı.

Menteşe Ege Yıldızları Spor Kulübü Hokey takımına Zimbabwe’den defans oyuncusu transfer edildi. Yeni takımı ile antrenmanlara başlayan Afrikalı defans oyuncusu Tariro Mashababe, “Burada harika bir takım ortamı var” dedi.

Takımın yeni transferi olan ve hemen adaptasyon sağlayan Mashababe, “Muğla hokeyinin daha iyi yerlere geleceğinden eminim. Harika bir takım ortamı var, aile gibi. Burada kendimi yabancı hissetmedim” dedi.

“SPORCULARIMIZA ONLİNE İNGİLİZCE KURSU VERDİ”

Takımın yeni transferi hakkında konuşan Kulüp Başkanı Serkan Şen, “Tariro Türkiye Hokey Federasyonu’na ‘Türkiye’de hangi takımda oynayabilirim?’ dedikten sonra bizimle iletişime geçti. Ardından kendisi pandemi döneminde sporcularımıza online İngilizce kursu verdi. Birçok sporcumuz onun sayesinde İngilizce konuşmaya başladı. Antrenman yasaklarının kalkmasından sonra Tariro’yu antrenmana davet ettik ve gerekli izin işlemlerini Zimbabwe Hokey Federasyonu’ndan aldık. Önümüzdeki sezon Tariro’nun takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.