ADD Eşgüdüm Toplantısı yapıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği  Muğla Eşgüdüm Toplantısı Bodrum ADD şubesinin ev sahipliğinde Bodrum şube binasında  yapıldı.  ADD Genel Sekreter Yardımcısı Lütfi Kırayoğlu,  Muğla’nın ilçelerinden...

ADD Eşgüdüm Toplantısı yapıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği  Muğla Eşgüdüm Toplantısı Bodrum ADD şubesinin ev sahipliğinde Bodrum şube binasında  yapıldı.  ADD Genel Sekreter Yardımcısı Lütfi Kırayoğlu,  Muğla’nın ilçelerinden gelen şube  başkan ve yöneticilerinin  katılımıyla gerçekleşen toplantı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm devrim şehitlerinin  anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından  başladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Yardımcısı Lütfi Kırayoğlu, kısaca ülkenin içinde bulunduğu sorunların ve çözüm önerilerini değerlendirirken, ADD Genel Merkezinin çalışmaları hakkında da özet bilgiler verdi.

Daha sonra söz alan ADD Muğla Eşgüdüm Başkanı Burak Erbay, Türkiye’nin kuşatılmış durumda olduğuna dikkat çekerek, “ Fakat  Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, 68’lerde olduğu gibi, Gezi’de olduğu gibi kahramanlar çıkıyor.  Bu dönemde de ADD ve üyeleri Mustafa Kemal’in ışığında yürüyerek bu ülkenin birliği ve yarınları için mücadele ediyor. “ dedi.

ADD daha geniş kitlelere yayılması için genç kadroların daha fazla görev ve sorumluluk alması gerektiğini vurgulayan Erbay; “  Gezi ruhu halen gençlerin  bu ülkeye sahip çıkabileceğini onların umut olduğunu gösterdi.  Bu gençlerimize unutturulan örgütlü gücün ne olduğu hatırlatmalı, bu enerjilerini sivil toplum örgütlerinde daha etkin kullanılabilecekleri gençlere anlatılmalı, bu doğrultuda çalışmalar yapılmalıdır.” Diye konuştu.

Toplantıda yaklaşan Cumhuriyet Bayramının ilçelerde en coşkulu şekilde kutlanması için çalışma yürütülmesi konusunda kararlar alındı. Toplantı diğer şubelerinin görüş ve önerilerinin alınmasından sonra sona erdi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.