Acar, köy ziyaretlerini sürdürüyor

Marmaris Belediyesi’nin mevcut başkanı ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, beraberindeki heyet ile sorunların yerinde tespiti ve çözümü için köylere ziyaretlerine devam ediyor.30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim...

Acar, köy ziyaretlerini sürdürüyor

Marmaris Belediyesi’nin mevcut başkanı ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, beraberindeki heyet ile sorunların yerinde tespiti ve çözümü için köylere ziyaretlerine devam ediyor.

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim öncesi partisi CHP’den 3. Dönem için yeniden belediye başkanlığına aday gösterilen Ali Acar köylülerle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Acar’ın ziyaretine Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Halil Gökovalı, CHP Muğla İl Genel Meclis Üyesi Dursun Kaplan, Marmaris Belediye Meclis Üyesi Arzu Girginç, CHP Eski İlçe Başkanı Mehmet Oktay ve belediyenin bazı birim müdürleri katıldı.

İlk olarak otobüs ile Turgut Köyü’ne gelen Marmaris Belediyesi’nin mevcut başkanı ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar’ı muhtar Naci İşler ile köylüler karşıladı. Açılan pazarı dolaşan heyet daha sonra köy meydanında vatandaşlarla bir araya geldi. Toplanan köylülere hitaben konuşma yapan Başkan Acar, “ Belediye olarak sorunlarınızı biliyoruz. Bu tespit ettiğimiz sorunları imkânlarımız doğrultusunda acil olanları ekipleri göndererek çözüme kavuşturuyoruz. Marmaris’in tüm olanaklarını ve her şeyini köylerimize taşımak için seferber olduk “dedi.

Başkan Acar, Turgut’tan sonra Selimiye Köyü’ne geçen Acar’ı, köylülerle bir araya geldi. Acar burada yaptığı konuşmada,“ Biz göreve gelirsek demiyoruz görevdeyiz ve sizlere hizmet için buradayız. Meclis üyelerimizle beraber tespit ettiğimiz basit sorunlar çözüme kavuşturulmamış. Hâlbuki karayolları, DSİ ve orman gibi kurumlar çok küçük bütçelerle köylünün sorunlarını çözebilirdi. Köylerimizi heyetimle dolaşarak kısa vadede olan sorunların listesini hazırladık. Bu sorunların bazılarını örneğin okulların çatısı ve dere düzenlemeler yapıldı ve halen yapımlar devam ediyor.30 Mart sonrası görev verdiğiniz takdirde belde ve köyler Marmaris sorumluluğunda olacaktır. Bu büyük sorumluluğu yerine getirmek için sizlerle koordineli şekilde birlik olmalıyız” dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.