8 milyonluk tefecilik operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nün yasa dışı şebekelere karşı çalışmaları aralıksız olarak sürerken son gerçekleştirilen operasyonda 8 milyon tl haksız kazan elde eden çete çökertildi.Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık...

8 milyonluk tefecilik operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nün yasa dışı şebekelere karşı çalışmaları aralıksız olarak sürerken son gerçekleştirilen operasyonda 8 milyon tl haksız kazan elde eden çete çökertildi.

Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ilimiz ve ilçelerimizde tefecilik suçu ile mücadele kapsamında;

Marmaris ilçesinde modern tefecilik (pos tefeciliği) ve Milas ilçesinde tefecilik  suçuna yönelik 2 ayrı projeli çalışma başlatıldı.

Marmaris ilçesinde sürdürülen projeli çalışma sonucu elde edilen evrak ve belgeler üzerinde yapılan bilirkişi incelemesinde 8 milyon 401 bin TL  haksız kazanç elde ettikleri anlaşıldı.

Sürdürülen projeli çalışmalar neticesi delillendirme faaliyetleri tamamlanarak; Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Marmaris ilçesinde düzenlenen operasyon neticesi 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan; Milas Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Milas ve Bodrum ilçesinde düzenlenen operasyon neticesi,  6  şüpheli yakalanırken, 3 şüpheli ifadesi alınarak salıverildi  3  şüpheli ise gözaltına alındı.

Her iki olayla ilgili şahıslar haklarında düzenlenen yasal evraklarla adli makamlara teslim edilirken olaylarla ilgili soruşturmalar sürüyor.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.