6 önce kurtardıkları köpekleri yine zehirlediler

Marmaris ilçesinde bir ailenin sokakta yaralı olarak bulduğu ve bakımını üstlendiği iki köpeğin zehirlendiği iddia edildi.Marmaris'te yaşayan Erdoğan ailesi tüfekle vurularak yaralanmış Rottweiler cinsi bir köpeği sokakta bularak...

6 önce kurtardıkları köpekleri yine zehirlediler

Marmaris ilçesinde bir ailenin sokakta yaralı olarak bulduğu ve bakımını üstlendiği iki köpeğin zehirlendiği iddia edildi.

Marmaris'te yaşayan Erdoğan ailesi tüfekle vurularak yaralanmış Rottweiler cinsi bir köpeği sokakta bularak evlerine getirdi ve tedavi ettirdi. Aynı aile yaklaşık 6 ay önce ise otomobil tarafından ezilerek ayakları kırıldığı belirlenen bir sokak köpeğini çöp konteynerinde fark ederek o hayvanı da tedavi etti ve bakımını üstlendi. Köpeklerin sahibi Ayşe Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, köpeklerinin zehirlendiğini öne sürdü ve bu olayı yapanın cezalandırılmasını istedi. Çok üzüntülü olduğunu belirten Erdoğan, "İki köpeği de sokakta buldum. Hayırsever bir vatandaş köpeklere bakmamız için evimizin yan tarafındaki bahçesini bize verdi. Köpeklerin aşılarını yaptırıp, kısırlaştırmıştık. Birisi zehirli tavuk vererek zehirlemiş. Aynı bahçede yavru bir köpeğimiz daha vardı, o etten yemediği için zehirlenmemiş" dedi.

Köpeklerin sabah erken saatlerde zehirlendiğini belirten Erdoğan, "Her akşam yemeklerini veriyoruz ve gezdiriyoruz. Dün akşam iki köpek de sağdı. Tel örgüleri ve duvarı olan bir bahçede yaşayan köpeklerimin kimseye zararı yoktu. Şüphelendiğimiz tavukları olan birisi var. Köpekleri, tavuklarına zarar verecek düşüncesiyle zehirlediğine inanıyorum" diye konuştu. Hayvansever derneklerine de tepki gösteren Erdoğan, hepsini aradığını ancak kimsenin gelerek kendilerine destek olmadığını dile getirdi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.