520 km’lik yolun bakımı yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 30 Mart yerel seçimlerinden bugüne kadar 520 km yolun bakım ve onarımını tamamladığını, 420 km yolun ise bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.Fen...

520 km’lik yolun bakımı yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 30 Mart yerel seçimlerinden bugüne kadar 520 km yolun bakım ve onarımını tamamladığını, 420 km yolun ise bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Fen işleri Daire Başkanı Hida Kılıç, il genelinde 4300 km yol ağı bulunduğunu, bunun 3400 km’sinin asfalt, 900 km’sinin ise stabilize yol olduğunu açıkladı. Daire başkanı Hida Kılıç; “Yetki alanımızda olan bütün yolların fiziki şartlarını gözden geçirdik ve bakım, onarım için planlamamızı yaptık. 2014 yılı içinde asfalt kaplama olan 3400 km yolun %70’inin bakım ve onarımını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.” açıklamasını yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; Muğlalıların ve tatil için gelen yerli, yabancı misafirlerimizin kaliteli ve güvenli yol ulaşım hizmetini alabilmeleri için çalışmaların yoğun bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.