50 bin fidan dağıtıldı

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından il genelinde ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım Menteşe İlçesi’nde Sınırsızlık Meydanı’nda...

50 bin fidan dağıtıldı

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından il genelinde ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım Menteşe İlçesi’nde Sınırsızlık Meydanı’nda düzenlenen fidan dağıtım törenine katıldı.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan etkinliğin amacının vatandaşa yeşili sevdirmek olduğuna dikkati çeken Yıldırım, “Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde halkımıza ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirdik. İl genelinde 50 bin fidan halkımıza ücretsiz olarak dağıtıldı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü olarak il genelinde ormanlık alanlarımızın korunması için elimizden gelen her türlü çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda ücretsiz fidan dağıtımını gerçekleştirdik. İl genelinde bu yörede yetişebilecek çam fıstığı, sakız, erguvan, menengiç ağacı fidanlarını halkımıza dağıttık. Amacımız halkımıza yeşili sevdirmek ve korumaktır” dedi.

Menteşe İlçesi’nde Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından halka ücretsiz olarak dağıtılan 5 bin adet fidan kısa sürede tüketildi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.