50 yıl sonra gelen mutluluk

Yatağan Dere Mahallesinde yaşayan 9 aylıkken geçirdiği çocuk felci sonrası engelli kalan 50 yaşındaki Birgül Safcı, Dere Mahallesi Muhtarlı tarafından temin edilen akülü tekerlekli sandalye sayesinde artık evden çıkıyor konum...

50 yıl sonra gelen mutluluk

Yatağan Dere Mahallesinde yaşayan 9 aylıkken geçirdiği çocuk felci sonrası engelli kalan 50 yaşındaki Birgül Safcı, Dere Mahallesi Muhtarlı tarafından temin edilen akülü tekerlekli sandalye sayesinde artık evden çıkıyor konum komşu ve pazara gidebiliyor.

Birgül Safcı; “50 yıl evden çıkamadım, artık gezip doluşmaya başladım. Çok mutluyum. Katkısı olanlara çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Dere Mahallesi Muhtarı Zafer Çınar ise; “Ben mahalle Muhtarı olarak sadece öncülük ettim. Mahallemizin hayırseverlerinin sponsorluğu ile bunu başardığımız için bizde çok mutluyuz. Bende katkı yapan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Birgül Safcı’nın ağabeyi Murat Safcı ailece duydukları sevince şöyle paylaştı : “Kardeşim 9 aylıkken geçirdiği çocuk felci sonrası engelli kaldı. O gün bu gün evden çıkamadığı için çok üzülüyordu. Evden çıksa da çok zor şartlarda yürüyordu. Temin edilen akülü tekerlekli sandalye sayesinde artık evden çıkıyor konum komşu ve pazara gidebiliyor, Katkı yapanlardan Allah razı olsun.”

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.