5 ton kaçak et elgeçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda turizm beldelerine sokulmak isten 5 ton 130 kilo kaçak et elgeçerildi.  Yaklaşan  turizm...

5 ton kaçak et elgeçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda turizm beldelerine sokulmak isten 5 ton 130 kilo kaçak et elgeçerildi.  Yaklaşan  turizm sezonu öncesi özellikle turizm beldelerinde halk sağılığını tehlikeye sokacak kaçak gıda satışı ile mücadeleye yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesi; Bodrum ilçesine il dışında fazla miktarda kaçak et sokulacağı bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine Bodrum-Torba girişinde gerekli tertibat alınarak Bodrum’a giriş yapmakta olan kamyonlar üzerinde gerekli kontroller başlatıldı. Yapılan kontroller sırasında İzmir plakalı bir kamyonda 251 parça menşei belli olmayan 5 ton 130 kilo kaçak et bulundu. Kaçak etler Bodrum İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teslim edilerek uzmanlar gözetiminde imha edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Turizm sezonu öncesi insan sağlığını ciddi tehlikeye sokacak ve zehirlenmelere sebebiyet vererek ülke turizmine kötü etki yaratacak kaçak ve bozulmuş gıda ticareti ile mücadeleye yönelik kontrollerin artırılarak sürdürüleceği bildirildi.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.