465 MEMUR SÖZLEŞME İMZALADI

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası arasında 465 Memur ve Sözleşmeli personeli ilgilendiren toplu sözleşme imzalandı.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Tüm Yerel-Sen...

465 MEMUR SÖZLEŞME İMZALADI

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası arasında 465 Memur ve Sözleşmeli personeli ilgilendiren toplu sözleşme imzalandı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Doğan Koç, Birleşik Kamu-İş Görenleri Sendikaları Konfederasyonu Örgütlenme Sekreteri Hasan Kütük ve Tüm Yerel-Sen Muğla Şubesi Başkanı Salih Tufan, Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan 465 memur ve sözleşmeli personeli ilgilendiren toplu sözleşmeyi imzaladılar.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Tüm Yerel-Sen ile yapılan toplu sözleşme töreninde, belediyelerin hizmet üreten kurumlar olduğunu ve tüm çalışanlarının her türlü haktan yararlanması gerektiğini söyledi. Başkan Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Tüm Yerel-Sen arasında imzalanan bu toplu sözleşmeyle çalışma hayatımızda ve sendika ile olan birlikteliğimizde çok güzel şeylerin altına imza atacağımıza inanıyorum. Önemli olan iç çalışma huzuru ve çalışanların mutluluğu. Belediyeler ticari kurum değil, hizmet üreten kurumlar. Hepimizin görevi kamu görevlisi olarak hizmet vermek. İmkan ve olanaklar dahilinde kamusal haklardan yararlanmak. Bu toplu sözleşme tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Doğan Koç, toplu sözleşme imza töreninde, sendikal emeğe ve sendikal dayanışmaya verdiği destekten dolayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti. Doğan Koç; “Tüm Yerel-Sen olarak kurulduğumuz günden bu yana Cumhuriyet değerlerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir sendika olarak sürekli sizi kendimize yakın ve yanımızda önümüzde rehber olarak görmek bizi mutlu etti. Biz bu toplu sözleşmeyle buradaki kamu çalışanlarının hakkını, hukukunu korumaya çalışırken aynı zamanda çalışma barışı ve çalışma performansını da arttırmayı hedefliyoruz. Kamu emekçileri olarak sendikal emeğe ve sendikal dayanışmaya destek olup, önünü açtığınız için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.