4 bin fidan toprakla buluşuyor

Dalaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından temin edilen 4 bin adet zeytin fidanı Narlı, Çöğmen ve Kavacık köylerinde toprak ile buluşuyor.Dağıtılan 4 bin zeytin fidanı hakkında bilgi veren Dalaman Gıda...

4 bin fidan toprakla buluşuyor

Dalaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından temin edilen 4 bin adet zeytin fidanı Narlı, Çöğmen ve Kavacık köylerinde toprak ile buluşuyor.

Dağıtılan 4 bin zeytin fidanı hakkında bilgi veren Dalaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ergün Akdeniz, “İlçemizde kapama meyve bahçeleri oluşturarak meyveciliği geliştirmek, ismine doğru kaliteli ve sertifikalı fidanlar ile bahçe tesisini teşvik etmek için üreticilerimizden gelen talep üzerine zeytin, ceviz, incir fidanı ihtiyaçlarını karşılamak için müdürlüğümüz tarafından ihtiyacı olan köylerimizde fidan tespit çalışmaları yapmıştık. Fidan almak isteyen üreticilerimiz ise, 25 Şubat tarihine kadar ilçe müdürlüğümüze, Elcik, Gürleyik ve Gür köy Tarım Merkezlerine başvurularını yapmışlar ve gelen talepler sonucu 4 bin adet zeytin fidanı ilçe müdürlüğümüz, Tarım Merkezleri olan Narlı, Çöğmen ve Kavacık köylerinde üreticilerimize fidanların toprak ile buluşturulması için kendilerine teslim ettik” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.