4 bin 680 m2 yürüyüş yolu

Muğla Belediyesi tarafından bugüne kadar kentin değişik noktalarına 33 yürüyüş yolu açılırken bu yollara 4 bin 680 m2 sentetik çim kaplandı.Muğla Belediyesi yürüyüş yollarını sentetik çim ile kaplamaya devam ediyor. Kışla...

4 bin 680 m2 yürüyüş yolu

Muğla Belediyesi tarafından bugüne kadar kentin değişik noktalarına 33 yürüyüş yolu açılırken bu yollara 4 bin 680 m2 sentetik çim kaplandı.

Muğla Belediyesi yürüyüş yollarını sentetik çim ile kaplamaya devam ediyor. Kışla parkı içinde ve Atatürk Caddesinde bulunan yürüyüş yolları, Muğla Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürlüğü tarafından, sentetik çim ile kaplanarak, bu alanların toz ve çamurdan korunması sağlanmıştı

Geçtiğimiz günlerde ise TOKİ’de bulunan 275 metrelik yürüyüş yolu sentetik çim ile kaplanarak Muğlalıların hizmetine sunuldu.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün yaptığı açıklamada, “Kışla parkı içerisindeki ve Atatürk caddesindeki toplamda 4305 m2 olan mevcut yürüyüş yollarımız, güneş ışınlarına, renk solmasına ve aşınmaya dayanıklı sentetik çim ile kaplandı. Yürüyüş yollarımızın sentetik çim ile kaplanmasıyla, bu alanların toz ve çamurdan arınmış, daha estetik ve temiz bir görünüm kazanması sağlandı. Bu sayede spor yapan hemşerilerimiz toz ve çamurdan rahatsız olmadan sporlarını yapabiliyorlar. Bunun yanı sıra kentimizin 33 farklı yerlerine yerleştirdiğimi açık hava spor aletleri sayesinde hemşerilerimiz açık havada spor yapabiliyorlar. ” dedi.

Muğla Belediyesi bugüne kadar toplamda 4680 m2 yürüyüş yolunu sentetik çim ile kapladı.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.