“30 Mart şamarı Ankara’da ses getirecek”

Seçim çalışmalarını Köyceğiz ve çevresinde sürdüren MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, köylülerin 2B sorunları ile ilgili olarak, “ Sizleri yerinizden yurdunuzdan etmek isteyenlere 30 Mart’ta indireceğiniz...

“30 Mart şamarı Ankara’da ses getirecek”

Seçim çalışmalarını Köyceğiz ve çevresinde sürdüren MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, köylülerin 2B sorunları ile ilgili olarak, “ Sizleri yerinizden yurdunuzdan etmek isteyenlere 30 Mart’ta indireceğiniz şamar Ankara’dan ses getirecektir” dedi.

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan 3 günlük programı kapsamında Köyceğiz ilçesinde seçmenleri ile buluştu. Köy ziyaretlerine ağırlık verdiği gözlenen Erdoğan’ın son durağı Köyceğiz ilçesine bağlı köyler ve beldeler oldu.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Erdoğan, 2B Kanunundan dolayı belirlenen rayiç bedellerin yüksek tutulmasıyla ortaya çıkan mağduriyetleri yerinde inceleyip vatandaşlardan son durum hakkında bilgi aldı.

Rayiç bedellerin çok yüksek olduğunu söyleyen Erdoğan; “Siz vatandaşın 2B sorununu çözeceğim diyorsunuz. Ardından, örneğin Ekincik Köyünde 300 bin TL rayiç bedel belirliyorsunuz. Bu ne demektir? Kardeşim burada senin işin yok. Ben buraları sen alamayınca önce  hazineye devredeceğim ardından da buraları hazine arazileri satılamadığı için kendi yandaşlarıma tahsis edeceğim demektir. Peki ne yapacak bu insanlar diye düşünen yok. Dedelerinden, ecdadından yadigar kalan bu yerleri parayla sattıkları yetmiyormuş gibi bir de satın alamamaları için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu kanun da, belirlenen rayiç bedeller de sizleri buradan kovup yandaşlarını, yalakalarını buraya yerleştirme gayreti içinde olanların ürünüdür.” dedi.

Vatandaşı 30 Mart seçimlerinde sandığa çağıran Erdoğan; “Sizleri yerinden yurdundan etmek isteyenlere 30 Martta indireceğiniz şamar Ankara’da ses getirecektir” diyerek sandığı adres gösterdi.

“30 Mart 3 seçimin anahtarı”

30 Mart yerel seçimlerinin 3 seçimin anahtarı olduğunu söyleyen Erdoğan; “30 mart Yerel seçimleri daha sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin de anahtarıdır. Eğer ayakkabı kutusundaki paraları kurtarma telaşı içinde sağa sola hakaretler yağdıranlardan hesap sormak istiyorsanız, paralel hikayeler uydurup montaj masallar anlatırken ülkenin bir kesiminde kurulan esas paralel yapıyı gizlemeye çalışanlara mesaj vermek istiyorsanız adres sandık, tarih de 30 Marttır. Bakmayın siz onların inlerine gireceğiz dediklerine. En son inlerine gireceğiz dedikleri PKK, 30 Marttan sonra özerklik ilan edeceğiz diyor.” dedi.

Muğla’yı ve ürünlerini marka yapacağız”

Muğla’da yetiştirilen ürün çeşitliliğine de vurgu yapan Erdoğan şunları söyledi: “İlimizde üretilen ürünlerin çeşitliliği malumunuzdur. Ancak portakalınız “Finike” etiketiyle satılıyor. Dünyadaki çam balının % 90’ını üreten Muğlalının bir bal markası dahi yok. Sadece Milas’taki zeytin ağacı sayısı Bursa’yı ikiye katlarken zeytin deyince akla Gemlik geliyor. Bursa geliyor. Buna bir son verecek siz hemşehrilerimize ürünlerini Muğla’ya has markalar altında satmanızın önünü açacağız. Muğla’yı da Muğla ürünlerini de bir marka haline getireceğiz.”

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.