2. toplantı üniversitede yapılacak

Muğla’nın İl Oluşunun 100. Yılına 100 Proje sloganıyla yola çıkan Ak Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, 2. İstişare Toplantısını Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde yapacaklarını açıkladılar.Bütün...

2. toplantı üniversitede yapılacak

Muğla’nın İl Oluşunun 100. Yılına 100 Proje sloganıyla yola çıkan Ak Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, 2. İstişare Toplantısını Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde yapacaklarını açıkladılar.

Bütün bakanlıklara ve diğer yetkili mercilere bir yazı göndererek Muğla için planlanan ve plana alınabilecek projeler konusunda çalışma isteyen AK Parti Muğla milletvekilleri, Cuma günü de hayatta olan 36 Muğla Milletvekilini davet ederek TBMM de bir araya getirmişti. 3 saatlik beyin fırtınasından verimli sonuçlar çıkmış ve projelerin uygulanmasında genel ilkeler belirlenmişti.

Ulusal ve yerel medyada da geniş yankı bulan bu çalışmaların ikincisi Üniversite bünyesinde akademisyenlerle yapılacak.  Üniversite yönetiminin 100. Yıl çalışmalarıyla ilgili bilgi alış verişi yapmak amacıyla AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Prof. Dr. Yüksel Özden’i davetleri üzerine planlanan toplantı 19 Şubat Cumartesi akşam saat 19.00’da  merkez kampüste yapılacak.

Prof. Dr. Mansur Harmandar’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıya Rektör Yardımcıları, Dekanlar ve Muğla konusunda proje çalışmaları olan akademisyenler katılacak.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.